Bestuur


Jojanneke Bruins (voorzitter
)
Naast haar serieuze baan als wetenschapper kreeg Jojanneke toch ook creatieve kriebels en besloot ze om haar oude hobby van toneel weer op te pakken. Om die reden is ze eind 2013 bij FlauweCult gaan spelen in het stuk Een totnogtoe onvervuld verlangen. Dit beviel haar zo goed dat toen er begin 2014 een opening ontstond binnen het bestuur, ze die plek onmiddellijk voor zichzelf heeft opgeëist. Bij verdere zaken vindt ze het overigens prima als de rest van het bestuur ook wil meebeslissen.

Gerard Ritsema van Eck (penningmeester)
In 2012 speelde Gerard bij Flauwecult in Drie Dagen Geluk een volslagen kansloze wetenschapper met grootheidswaanzin en onnavolgbaar complexe theorieën: een sterk gevalletje typecasting. Toen hij zijn machtsfantasieën niet meer kwijt kon in het theater bleek het beheren van het goedgevulde geldpotje van Flauwecult een afdoende surrogaat te zijn om de grootste waanzin op afstand te houden. Met straffe – en soms ietwat trillende – hand regeert hij nu over alle debiteuren, crediteuren, forward-forward contracts, limited liability overseas holding companies, constant maturity credit default swaps en S&P-500 volatility index futures van FlauweCult. In 2015 speelde hij ook nog in Een Zakelijke Affaire.

Frances de Groot-Folgerts (notulist)
Nadat Frances een poosje zonder regulier werk kwam te zitten en een vriendin haar vroeg wat ze nou echt met haar capaciteiten wilde gaan doen, wist Frances het meteen. Theater maken en beleven in de breedste zin van het woord. Ze gaf zich op voor de theateropleiding voor volwassenen. Na op de planken te hebben gestaan voor een kindershow in Hoogezand besloot ze het jaar erop voor deze show het script te schrijven, regisseerde deze en speelde opnieuw mee. Ook deed ze audities voor film en theater en zal, wanneer je goed kijkt, te zien zijn in de film 'de Kerstvloed' en de film 'Skinny love'. Tevens speelt ze in het stuk Een Zakelijke Affaire van FlauweCult. In het kader van verder willen ontwikkelen en ontplooien greep ze de kans, toen ze hoorde dat het ideaal voor haar zou zijn omdat ze zich toch al overal mee bemoeit, om plaats te nemen als bestuurslid van FlauweCult.

Joyce Louiza (Fotogenie(k))
Joyce is vanaf kleins af aan gefascineerd door toneel. Na twee seizoenen Improvisatiespel in haar studententijd besloot ze in 2012 de Theaterschool Volwassen in Groningen te volgen. Sindsdien is ze ook geregeld te vinden in theaters bij voorstellingen waar ze analyses en foto's maakt en zichzelf uiterst serieus neemt in dit vak. Voor het no-budget filmproject 'Blauwbaard' verzorgde ze alle fotoshoots van de cast op de meest uiteenlopende locaties. In de videoclip 'Moederhart' van Lenny Kurh zoekt ze ook steeds bewust de camera op. Toen ze gevraagd werd om mee te doen met FlauweCult was ze erg enthousiast en maakte gelijk een mooie fotoreportage van het bestuur en van Trojaanse vrouwen. Dit is haar kans om door te breken en getuigd de herkenning van haar regel en fotografie talent.

Karin van der Woord
Nadat Karin zich in 2011 had aagemeld bij de TSV, om zich naar eigen zeggen wat meer wilde ontwikkelen op creatief gebied en zelfexpressie, is er een hoop veranderd in haar leven. Ze is daar zo betrokken geraakt bij het toneelspelen en alles wat daarmee te maken heeft, dat ze besloot zich aan te melden als vrijwilliger bij BIJVRIJDAG. Hier doet ze soms heel serieus aan theatertechniek, maar is ook vooral gezellig achter de bar te vinden. Theatermaken en spelen is echt haar passie en ze probeert zich aan alle kanten overal tussen te wurmen zodat ze maar niet in dat zogezegde zwarte gat zou kunnen gaan vallen. Ze draagt het hart op de tong, wordt regelmatig omschreven als 'What you see is what you get' en zet zich met hart en ziel in voor de stukken waar ze mee te maken krijgt. Zo heeft ze de rol als 'stalker' in het stuk stalker van de TSV zo overtuigend gespeeld, dat de regisseur van dat stuk zelfs nu nog regelmatig aan haar denkt. En zo ook de bestuursleden van FlauweCult, zo is gebleken. Ze zagen in al die passie en creativiteit een fantastische aanwinst voor het bestuur en hebben haar daarom op hun blote knieën gesmeekt om ook tot het bestuur toe te treden.

Het bestuur ontvangt geen vergoeding voor zijn werkzaamheden.

Nieuws

Jaarstukken 2017 online!
20 december 2018
Het loopt al tegen kerst 2018, maar eindelijk zijn ze daar dan: de jaarstukken van 2017!
Lees meer

Uitslag NoorderZon Actie
28 augustus 2017
'De regisseur wil zien...'
Lees meer

Nieuwsarchief

Agenda

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland

Volledige agenda


© 2008 - Kortsluiting