Nieuws


Nieuwsbrief
23 maart 2015

Een zakelijke affaire


Bob Philips en Fiona Foster proberen angstvallig hun wilde nacht samen verborgen te houden voor hun echtgenoten. Het leugentje dat ze met Mary en William Featherstone uit zijn geweest lijkt veilig, totdat de Featherstones onverwacht langskomen voor een etentje. De waarheid komt bijna aan het licht, tot zij toch weer bedolven raakt onder misverstanden, mislukte telefoongesprekken, kapotte tandenborstels, en lege potten pindakaas.

vr. 17 april 20.00: ASWA / Appingedam
zo. 26 april 15.00: Punt 1 / Leek
zo. 3 mei / do. 7 mei / vr. 8 mei 20.00: Vrijdag Theater / Groningen

Kijk op de website en de FlauweCult facebook voor alle details en hoe je kunt reserveren.

 

Workshop "Hoe zie je mij?"


Op zondagmiddag 17 mei gaat FlauweCult een workshop verzorgen. Centraal komen karakters en de opbouw hiervan te staan. Hoe geef je inhoud aan het karakter dat je speelt? Hoe krijg je het fysiek van je personage interessant? Hoe maken verschillende acteurs op basis van dezelfde gegevens verschillende karakters. Met die vragen gaan we een middag lang aan de slag. Kosten slechts 10 euro. Iedereen is welkom (maar de vrienden van Flauwecult krijgen voorrang en korting). Stuur snel een mail naar info@flauwecult.nl om je op te geven.

 

Iedere vriend heeft korting verdiend!


In deze eenzame, anonieme, individualistische samenleving is FlauweCult op zoek naar vrienden. Jaarlijks zetten wij leuke voorstellingen neer voor iedereen die van theater houdt en de stichting een warm hart toedraagt, om u allen een gezellige avond te bezorgen. Hiervoor vragen wij uw steun.

Voor slechts €15,- per jaar kunt u officieel vriend worden van FlauweCult en helpt u ons prachtige stukken te blijven maken. Wat krijgt u hiervoor terug? U krijgt 50% korting op ieder tweede kaartje voor een voorstelling. Daarnaast krijgt u exclusieve toegang tot de voorverkoop, waarbij u dus verzekerd bent van een kaartje, en krijgt u korting bij deelname aan workshops van FlauweCult. En uiteraard zal onze dankbaarheid voor eeuwig de uwe zijn.

Download het formulier op onze website!

 

Nieuwsbrief ook ontvangen?


In de toekomst deze spetterende nieuwsbrief meteen in je mailbox ontvangen? Stuur een mailtje naar info@flauwecult.nl, dan ben je in de toekomst verzekerd van het laatste nieuws!


Nieuwsarchief

Nieuws

Jaarstukken 2017 online!
20 december 2018
Het loopt al tegen kerst 2018, maar eindelijk zijn ze daar dan: de jaarstukken van 2017!
Lees meer

Uitslag NoorderZon Actie
28 augustus 2017
'De regisseur wil zien...'
Lees meer

Nieuwsarchief

Agenda

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland

Volledige agenda


© 2008 - Kortsluiting