Nieuws


FlauweCult zocht nieuw bestuurslid
5 juni 2014


NB: Onderstaande tekst is inmiddels niet meer van toepassing. Wij hebben in Frances een uitstekende versterking van het bestuur gevonden!

Stichting FlauweCult Collectief wil beginnende en/of onbekende theatermakers in Groningen een podium bieden. We werken daarvoor met professionele regisseurs van allerlei pluimage aan producties waarin amateurspelers hun spel kunnen verdiepen en verbreden. Hoogtepunten zijn de voorstellingen: altijd van een hoog niveau en voor een breed publiek. De afgelopen vijftien jaar heeft Stichting FlauweCult Collectief met deze aanpak een belangrijke plaats verworven in de wereld van het Groningse (amateur)toneel.

Het bestuur van Stichting FlauweCult Collectief is zowel aanjager van nieuwe producties, als ondersteuner van lopende projecten. Wij zorgen ervoor dat regisseurs en spelers samenkomen, dat er geld is voor prachtige decors en kostuums, dat repetities gehouden kunnen worden, en al die andere dingen die geregeld moeten worden voor een stuk op de planken staat. Twee keer per maand vergaderen we met koffie, koekjes, stevige avondmaaltijden en een boel geklets.

Voor het bestuur zijn wij op zoek naar een nieuw algemeen bestuurslid om FlauweCult mee te versterken. Het ideale bestuurslid:
- Is regeltante en/of –neef;
- Heeft ervaring met amateurtoneel, als speler of anderszins. Ervaring bij FlauweCult is geen vereiste, wel een pre;
- Heeft HBO/WO werk- en denk-niveau;
- Wil met FlauweCult de beste theatervoorstellingen ooit maken.

Herken jij jezelf hierin? Of helemaal niet, maar ben jij toch geknipt voor het bestuur? Stuur een mailtje naar info@flauwecult.nl waarin je vertelt waarom jij gisteren nog algemeen bestuurslid had moeten worden. Ook doen als je meer wilt weten, of eerst eens een keer vrijblijvend bij een bestuursvergadering aanwezig wilt zijn.

We hebben er zin an,

Bestuur van Stichting FlauweCult Collectief
Jojanneke Bruins
Tom Koopen
Gerard Ritsema van Eck


Nieuwsarchief

Nieuws

Jaarstukken 2017 online!
20 december 2018
Het loopt al tegen kerst 2018, maar eindelijk zijn ze daar dan: de jaarstukken van 2017!
Lees meer

Uitslag NoorderZon Actie
28 augustus 2017
'De regisseur wil zien...'
Lees meer

Nieuwsarchief

Agenda

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland

Volledige agenda


© 2008 - Kortsluiting