Afbeeldingen/Producties/Drie Maal Raak/Facebookbanner.jpg

 

Een prachtig hotelletje gerund door drie totaal verschillende vrouwen. Als dat maar goed gaat… Zeker omdat ze één ding gemeen hebben: hun ex!

Zijn ze tot elkaar veroordeeld of gaat het goedkomen?

Misschien kan André, de luie klusjesman en de nieuwe vriend van één van de dames, het trio in toom houden. Zeker als de gasten bijna arriveren. Een pas getrouwd stel dat in alle rust hun wittebroodsweken wil vieren en een Amerikaanse zakenman waarbij er genoeg werk aan de winkel is. Kan de chaos nog completer zijn?

Zaterdag 10 november om 20:00
ASWA-welzijn, Burgemeester Klauckelaan 16 te Appingedam
€5,00. Reserveren via info@flauwecult.nl

Vrijdag 16, zaterdag 17, en zaterdag 24 november om 20:00
Vrijdagtheater, Noorderbuitensingel 11 te Groningen
Kaartjes: Regulier €11,00; Stadjerspashouders €6,00
Reserveren via www.bijvrijdag.nl

Regie: Moyra Ruiter van der Woude
Tekst: Peter Daman
Techniek: Marcel de Bruin
Spel: Jon Keun-Boonstra | Sytze Doornbos | Belinda van Duinen | Nienke Katoen | Eliza Koeijvoets | Javier Torres Pazmino | Jan de Ridder
Poster/flyer: Johannes de Bruyne
Mede mogelijk gemaakt door: Kunstraad Groningen | St. het Roode- of Burgerweeshuis | ING NL Fonds | SNS Fonds Eemsmond | de Vrienden van FlauweCultVriend van FlauweCult worden!

In deze kille, eenzame, anonieme, individualistische samenleving is FlauweCult op zoek naar vrienden. Jaarlijks zetten wij leuke voorstellingen neer voor iedereen die van theater houdt en de stichting een warm hart toedraagt, om u allen een gezellige avond te bezorgen. Hiervoor vragen wij uw steun. Voor slechts €15,- per jaar kunt u officieel vriend worden van FlauweCult en helpt u ons prachtige stukken te blijven maken.

Wat krijgt u hiervoor terug? U krijgt 50% korting op ieder tweede kaartje voor een voorstelling. Daarnaast krijgt u exclusieve toegang tot de voorverkoop, waarbij u dus altijd verzekerd bent van een kaartje met een plek op de eerste rij, en krijgt u korting bij deelname aan workshops van FlauweCult. En uiteraard zal onze dankbaarheid voor eeuwig de uwe zijn.

Vriend worden is heel eenvoudig:
1. Vul het formulier in.
2. Stuur het op naar info@flauwecult.nl.
3. Ontzettend bedankt voor uw donatie en steun!Kom spelen bij FlauweCult

FlauweCult is altijd op zoek naar spelers. Het als eerste weten als er weer een auditie-avond aankomt? Of een workshop? Of gewoon op de hoogte blijven van het laatste FlauweCult nieuws omdat je geen voorstelling wilt missen?
Vind ons op Facebook en Instagram net zo leuk als in het echt, of geef je hieronder op voor onze nieuwsbrief. We beloven dat we maximaal één mailtje per maand zullen sturen (meestal minder), dat we jouw e-mailadres met niemand zullen delen, en dat je je heel makkelijk weer uit kan schrijven. Tot mails!
Volg ons ook op instagram.com/stichtingflauwecult.

@stichtingflauwecult


 

Nieuws

Jaarstukken 2017 online!
20 december 2018
Het loopt al tegen kerst 2018, maar eindelijk zijn ze daar dan: de jaarstukken van 2017!
Lees meer

Uitslag NoorderZon Actie
28 augustus 2017
'De regisseur wil zien...'
Lees meer

Nieuwsarchief

Agenda

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland

Volledige agenda


© 2008 - Kortsluiting