Audities voor FEESTJE


Wil jij meespelen in een bijzondere theaterproductie? Flauwe Cult is op zoek naar twaalf spelers (M/V) voor het abstracte/tragikomische theaterstuk met de voorlopige werktitel “FEESTJE”. Een stuk van Don Duyns (originele titel ‘De Jaren Twintig’) dat geregisseerd wordt door Sandra Hartzema.

Het stuk speelt zich af op een housefeest in het jaar 1991. We werken samen met een groep dansers en een DJ. Dit stuk is waarschijnlijk net even anders dan je gewend bent. Er is namelijk geen strakke verhaallijn en er zijn geen hoofdrolspelers, maar iedereen heeft ongeveer een even groot aandeel. Ook interessant is dat bijna alle spelers meerdere rollen hebben, waardoor het een unieke en uitdagende speelervaring wordt!

De voorstelling wordt een FEESTJE. Een feest om te zien, een feest om in te spelen en te dansen, een feest van herkenning voor generatiegenoten maar ook een feest waar met veel levensvreugde wordt gehoused. Tegelijk zien we ook het wanhopige van het dansen op de vulkaan, of het lege bestaan van de niets-anders-dan-uitgaan-types, of de totale eenzaamheid die je ook kunt ervaren op een feest.

Er zijn twee auditiedagen: donderdag 28 februari* en maandag 4 maart, van 19:30 tot uiterlijk 22:00 uur. Audities vinden plaats in Werktheater Môi, W.A. Scholtenstraat 11 in Groningen. We vragen je om een korte monoloog en dialoog voor te bereiden, die je na je aanmelding krijgt toegestuurd.

Repetities starten in maart en zijn in overleg met de spelersgroep op maandag, dinsdag of donderdag. In november zullen we het stuk gaan opvoeren.

Lijkt het je wat om mee te doen? Meld je dan nu aan voor de audities door een mail te sturen met je naam, leeftijd en geslacht naar info@flauwecult.nl. Voor meer informatie mag je ons ook altijd mailen!

Graag horen we:
- Of je een voorkeur hebt voor een van beide auditiedagen
- Op welke dag(en) je zou kunnen repeteren, of wanneer juist absoluut niet

We hopen je te zien bij de audities!

* In de nieuwsbrief stond abusievelijk donderdag 25 februari, maar dat is pas in 2021. Zolang hoeft er gelukkig niet gewacht te worden!Vriend van FlauweCult worden!

In deze kille, eenzame, anonieme, individualistische samenleving is FlauweCult op zoek naar vrienden. Jaarlijks zetten wij leuke voorstellingen neer voor iedereen die van theater houdt en de stichting een warm hart toedraagt, om u allen een gezellige avond te bezorgen. Hiervoor vragen wij uw steun. Voor slechts €15,- per jaar kunt u officieel vriend worden van FlauweCult en helpt u ons prachtige stukken te blijven maken.

Wat krijgt u hiervoor terug? U krijgt 50% korting op ieder tweede kaartje voor een voorstelling. Daarnaast krijgt u exclusieve toegang tot de voorverkoop, waarbij u dus altijd verzekerd bent van een kaartje met een plek op de eerste rij, en krijgt u korting bij deelname aan workshops van FlauweCult. En uiteraard zal onze dankbaarheid voor eeuwig de uwe zijn.

Vriend worden is heel eenvoudig:
1. Vul het formulier in.
2. Stuur het op naar info@flauwecult.nl.
3. Ontzettend bedankt voor uw donatie en steun!Kom spelen bij FlauweCult

FlauweCult is altijd op zoek naar spelers. Het als eerste weten als er weer een auditie-avond aankomt? Of een workshop? Of gewoon op de hoogte blijven van het laatste FlauweCult nieuws omdat je geen voorstelling wilt missen?
Vind ons op Facebook en Instagram net zo leuk als in het echt, of geef je hieronder op voor onze nieuwsbrief. We beloven dat we maximaal één mailtje per maand zullen sturen (meestal minder), dat we jouw e-mailadres met niemand zullen delen, en dat je je heel makkelijk weer uit kan schrijven. Tot mails!
Volg ons ook op instagram.com/stichtingflauwecult.

@stichtingflauwecult


 

Nieuws

Jaarstukken 2017 online!
20 december 2018
Het loopt al tegen kerst 2018, maar eindelijk zijn ze daar dan: de jaarstukken van 2017!
Lees meer

Uitslag NoorderZon Actie
28 augustus 2017
'De regisseur wil zien...'
Lees meer

Nieuwsarchief

Agenda

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland

Volledige agenda


© 2008 - Kortsluiting