Drie Maal Raak!

Momenteel zijn de repetities voor onze volgende voorstelling, Hotel Drie Maal Raak, in volle gang! Houdt deze website, onze facebook, en onze instagram in de gaten voor al het laatste nieuws, en schrijf alvast de voorstellingsdata met dikke viltstift in je agenda:

Vrijdag 16, zaterdag 17, en zaterdag 24 november om 20:00
Vrijdagtheater, Noorderbuitensingel 11 te Groningen 

Drie ex-vrouwen (van dezelfde man!) zijn een hotel begonnen. Dat valt nog niet mee met drie totaal verschillende karakters, en dan is er ook nog een zemelaar van een vriend die meer in de weg loopt dan dat hij helpt. Als er een ietwat bijzondere gast en een pasgetrouwd echtpaar opduiken zijn de misverstanden in deze vrolijke comedy niet meer te tellen!

Afbeeldingen/Producties/Drie Maal Raak/Repetitie3.jpg

Afbeeldingen/Producties/Drie Maal Raak/Repetitie1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De sfeer zit er al goed in tijdens de repetities!

Credits
Regie: Moyra Ruiter van der Woude
Tekst: Peter Daman
Productie: Stichting FlauweCult Collectief
Spel: Jon-Keun Boonstra, Sytze Doornbos, Belinda van Duinen, Nienke Katoen, Eliza Koeyvoets, Javier Torres Pazmino, en Jan de Ridder
Poster/flyer: Johannes de Bruyne

Hotel Drie Maal Raak wordt mede mogelijk gemaakt door de Kunstraad Groningen, Stichting het Roode of Burgerweeshuis, ING NL Fonds, Fonds Eemsmond, en de Vrienden van FlauweCult.Schrijvers/regisseurs gezocht!

Flauwecult wil graag een nieuw project opstarten en wij willen jullie vragen om mee te denken. Het lijkt ons leuk om met jullie input iets moois te gaan maken rondom het thema 'aardbevingen' aangezien dit momenteel in Groningen een actueel onderwerp is. We willen een avondvullend stuk maken van minimaal 60 minuten voor ten minste 6 spelers.

Zie je het zitten om hier iets over te schrijven of heb je leuke ideeën? Laat het ons weten door ons een mailtje te sturen met max 1 a4tje waarin jij een korte beschrijving geeft van jouw plan en wie weet staat jouw stuk straks op de planken! Ieders een optie. Mocht je geen ervaring hebben als schrijver of regisseur en toch graag je ideeën aan ons willen voorleggen, dan mag dat uiteraard ook. Graag willen wij van je weten wat voor soort stuk je zou willen maken, bijvoorbeeld absurdistisch of misschien juist realistisch, en hoe lang het zal worden.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar jullie input en wij zien graag jullie reacties tegemoet op info@flauwecult.nl.

Afbeeldingen/Diversen/aardbeving.jpgVriend van FlauweCult worden!

In deze kille, eenzame, anonieme, individualistische samenleving is FlauweCult op zoek naar vrienden. Jaarlijks zetten wij leuke voorstellingen neer voor iedereen die van theater houdt en de stichting een warm hart toedraagt, om u allen een gezellige avond te bezorgen. Hiervoor vragen wij uw steun. Voor slechts €15,- per jaar kunt u officieel vriend worden van FlauweCult en helpt u ons prachtige stukken te blijven maken.

Wat krijgt u hiervoor terug? U krijgt 50% korting op ieder tweede kaartje voor een voorstelling. Daarnaast krijgt u exclusieve toegang tot de voorverkoop, waarbij u dus altijd verzekerd bent van een kaartje met een plek op de eerste rij, en krijgt u korting bij deelname aan workshops van FlauweCult. En uiteraard zal onze dankbaarheid voor eeuwig de uwe zijn.

Vriend worden is heel eenvoudig:
1. Vul het formulier in.
2. Stuur het op naar info@flauwecult.nl.
3. Ontzettend bedankt voor uw donatie en steun!Kom spelen bij FlauweCult

FlauweCult is altijd op zoek naar spelers. Het als eerste weten als er weer een auditie-avond aankomt? Of een workshop? Of gewoon op de hoogte blijven van het laatste FlauweCult nieuws omdat je geen voorstelling wilt missen?
Vind ons op Facebook en Instagram net zo leuk als in het echt, of geef je hieronder op voor onze nieuwsbrief. We beloven dat we maximaal één mailtje per maand zullen sturen (meestal minder), dat we jouw e-mailadres met niemand zullen delen, en dat je je heel makkelijk weer uit kan schrijven. Tot mails!
Volg ons ook op instagram.com/stichtingflauwecult.e

Nieuws

Uitslag NoorderZon Actie
28 augustus 2017
'De regisseur wil zien...'
Lees meer

Jaarstukken 2016 online
10 april 2017
fotoWord jij ook zo blij van resultatenrekeningen, balansen en begrotingen?
Lees meer

Nieuwsarchief

Agenda

Tijd:16 november 2018 - 20:00 uur
Titel:Drie Maal Raak
Locatie:Vrijdagtheater, Groningen
Lees meer

Tijd:17 november 2018 - 20:00 uur
Titel:Drie Maal Raak
Locatie:Vrijdagtheater, Groningen
Lees meer

Volledige agenda


© 2008 - Kortsluiting