Audities Hotel Drie Maal Raak!

Wij zijn heel blij dat we een nieuw project gaan starten, ditmaal met Moyra Ruiter van der Woude als regisseur. En uiteraard willen we weer enthousiaste spelers werven door middel van audities op 14 en 15 maart. We hopen dan ook op veel reacties op driemaalraak@gmail.com!

Het stuk

Drie ex-vrouwen (van dezelfde man!) zijn een hotel begonnen. Dat valt nog niet mee met drie totaal verschillende karakters, en dan is er ook nog een zemelaar van een vriend die meer in de weg loopt dan dat hij helpt. Als er een ietwat bijzondere gast en een pasgetrouwd echtpaar opduiken zijn de misverstanden in deze vrolijke comedy niet meer te tellen!

Rollen

Margo: Eerste echtgenote. Bazin van het hotel.
Tineke: Tweede echtgenote. Manusje van alles. Handig type.
Daphne: Derde echtgenote. Heeft het hoog in haar bol, nietsnut.
Andre: Vriend (partner) van Daphne. Zemelaar, is liever lui dan moe.
Ronald: Ietwat vreemde gast van het hotel.
Karlijn: Pas getrouwd, daardoor onzeker en makkelijk beïnvloedbaar.
Guus: Man van Karlijn, lust graag een borreltje. Doet zich stoerder voor dan hij is.

Werkwijze van Moyra
"Als regisseur zoek ik samen met de acteurs gericht naar de invulling van elke rol. Hierbij maak ik gebruik van wat de acteurs te bieden hebben en hoe we dit samen naar het beste resultaat kunnen brengen. De input van spelers is hierbij heel belangrijk. We zullen als groep sparren over de invulling van rollen, het decor en andere zaken. De bedoeling is om samen dit humoristische, vrolijke stuk neer te zetten en een mooie tijd te beleven!"

Planning
De repetities vinden plaats in de periode van maart tot en met oktober (met een zomerstop). Er wordt in overleg met de spelers gerepeteerd op dinsdag, woensdag of donderdagavond, met een sterke voorkeur voor de woensdagavond. In oktober/november zullen we de voorstelling enkele keren spelen (data in overleg).

Audities
De audities zijn op 14 en 15 maart van 19:30 tot 22:00 bij Werktheater Moi aan de W.A. Scholtenstraat 11 te Groningen. De auditie zal bestaan uit een opwarmoefening, een stukje improvisatie en het spelen van een korte scène. Na je aanmelding krijg je de auditietekst voor deze scène toegestuurd.

Opgave
Spreekt het stuk je aan en ben je enthousiast? Dan zoeken wij jou! Geef je gauw op via: driemaalraak@gmail.com met daarin je naam en leeftijd, welke auditiedag je voorkeur heeft en op welke dag(en) je zou kunnen repeteren.

Afbeeldingen/Producties/Drie Maal Raak/Moyra.jpg
Moyra heeft er zin in!Schrijvers/regisseurs gezocht!

Flauwecult wil graag een nieuw project opstarten en wij willen jullie vragen om mee te denken. Het lijkt ons leuk om met jullie input iets moois te gaan maken rondom het thema 'aardbevingen' aangezien dit momenteel in Groningen een actueel onderwerp is. We willen een avondvullend stuk maken van minimaal 60 minuten voor ten minste 6 spelers.

Zie je het zitten om hier iets over te schrijven of heb je leuke ideeën? Laat het ons weten door ons een mailtje te sturen met max 1 a4tje waarin jij een korte beschrijving geeft van jouw plan en wie weet staat jouw stuk straks op de planken! Ieders een optie. Mocht je geen ervaring hebben als schrijver of regisseur en toch graag je ideeën aan ons willen voorleggen, dan mag dat uiteraard ook. Graag willen wij van je weten wat voor soort stuk je zou willen maken, bijvoorbeeld absurdistisch of misschien juist realistisch, en hoe lang het zal worden.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar jullie input en wij zien graag jullie reacties tegemoet op info@flauwecult.nl.

Afbeeldingen/Diversen/aardbeving.jpgVriend van FlauweCult worden!

In deze kille, eenzame, anonieme, individualistische samenleving is FlauweCult op zoek naar vrienden. Jaarlijks zetten wij leuke voorstellingen neer voor iedereen die van theater houdt en de stichting een warm hart toedraagt, om u allen een gezellige avond te bezorgen. Hiervoor vragen wij uw steun. Voor slechts €15,- per jaar kunt u officieel vriend worden van FlauweCult en helpt u ons prachtige stukken te blijven maken.

Wat krijgt u hiervoor terug? U krijgt 50% korting op ieder tweede kaartje voor een voorstelling. Daarnaast krijgt u exclusieve toegang tot de voorverkoop, waarbij u dus altijd verzekerd bent van een kaartje met een plek op de eerste rij, en krijgt u korting bij deelname aan workshops van FlauweCult. En uiteraard zal onze dankbaarheid voor eeuwig de uwe zijn.

Vriend worden is heel eenvoudig:
1. Vul het formulier in.
2. Stuur het op naar info@flauwecult.nl.
3. Ontzettend bedankt voor uw donatie en steun!Kom spelen bij FlauweCult

FlauweCult is altijd op zoek naar spelers. Het als eerste weten als er weer een auditie-avond aankomt? Of een workshop? Of gewoon op de hoogte blijven van het laatste FlauweCult nieuws omdat je geen voorstelling wilt missen?
Vind ons op Facebook net zo leuk als in het echt, of geef je hieronder op voor onze nieuwsbrief. We beloven dat we maximaal één mailtje per maand zullen sturen (meestal minder), dat we jouw e-mailadres met niemand zullen delen, en dat je je heel makkelijk weer uit kan schrijven. Tot mails!
Volg ons ook op instagram.com/stichtingflauwecult.e

Nieuws

Uitslag NoorderZon Actie
28 augustus 2017
'De regisseur wil zien...'
Lees meer

Jaarstukken 2016 online
10 april 2017
fotoWord jij ook zo blij van resultatenrekeningen, balansen en begrotingen?
Lees meer

Nieuwsarchief

Agenda

Op dit moment zijn er geen nieuwe agenda items.


© 2008 - Kortsluiting